🎙 Nowy odcinek naszego cyklu „Porozmawiajmy o biznesie” już dostępny! Tym razem gościem przecieszowego studia był Szymon Dzik – właściciel restauracji i pensjonatu Tawerna Kaper, położonych tuż nad brzegiem Jezioraka Małego w Iławie.
⚓ Jak wspomina Szymon, jako dziecko odrabiał tu lekcje z dziadkiem. Dziś sam zarządza tym kultowym miejscem, dbając o jego rozwój i atmosferę. W rozmowie z Kubą Kaśką opowiada szczerze i bez owijania o:
- prowadzeniu rodzinnego biznesu,
- współpracy z ojcem-szefem,
- zarządzaniu zespołem (z przewagą kobiet 💪),
- trudach i plusach prowadzenia restauracji w Iławie… zimą,
- i o tym, że bez wody – ani rusz, przynajmniej dla każdego porządnego iławianina! 😉
🎥 Obejrzyj cały wywiad:
Tawerna Kaper to nie tylko restauracja – to historia, pasja i lokalność
Szymon Dzik w swojej wypowiedzi świetnie pokazuje, jak wygląda nowoczesne podejście do tradycyjnego biznesu rodzinnego, osadzonego lokalnie – z sercem, zaangażowaniem i luzem.
Zapraszamy do współpracy – Przeciesz jesteśmy na miejscu
Sprawdź nasze realizacje www.przeciesz.pl/realizacje
Obserwuj nasze działania na facebooku: https://www.facebook.com/PRZECIESZ.marketing
Zobacz nasze realizacje wideo na youtube.
Sprawdź inne usługi marketingu internetowego dla Twojej firmy.
Pomagamy firmom małym i dużym (średnim też), z wieloletnią tradycją i tym zupełnie nowym.